Klíma karbantartás

Cégünk vállalja a klíma karbantartást. A karbantartás nagyon fontos dolog a klíma készülékek számára. Ha nincs rendszeresen karbantartva a készülék, akkor komoly problémákkal kell számolni. A karbantartást évente egyszer kell megejteni.

Hívjaügyfélszolgálatunkat!+36 (20) 611 8463Állunk
rendelkezésére!
Klíma karbantartás Klíma karbantartás

Klíma karbantartás

Cégünk vállalja a klíma karbantartást. A karbantartás nagyon fontos dolog a klíma készülékek számára. Ha nincs rendszeresen karbantartva a készülék, akkor komoly problémákkal kell számolni. A karbantartást évente egyszer kell megejteni, ez egy egyszerű, gyors, és kedvező árú szolgáltatás. Jó, hogyha a nyári szezon megkezdése előtt van karbantartva a készülék.

Karbantartás, tisztítás nélkül nem jó ötlet elindítani a nyár elején a készüléket. Mindig keressen fel minket, hogyha tisztításról van szó. Ilyen esetekben a rutinos, tapasztalt, jól szakképzett szakemberek elvégzik az alapos tisztítást és az alapos vizsgálatot. Márkafüggetlenül vállaljuk a készülékeket, így bármilyen készülék miatt felkereshet minket. 

A karbantartás akkor a legjobb, hogyha a kültéri és a beltéri készüléken is el van végezve. Ha minket keres fel a karbantartással kapcsolatban, akkor garantálni tudjuk, hogy tökéletesen ki lesz tisztítva a készüléke, valamint alaposan át lesz vizsgálva. Ezzel eltudjuk érni azt, hogy a készülék jól fog üzemelni, és az egészségre sem lesz káros hatással.

Miért fontos a klíma karbantartás?

A klíma karbantartás a saját és a készülékünk érdekében is nagyon fontos. A készüléknek sokkal hosszabb lesz az élettartama, hogyha rendszeresen karban van tartva. A kültéri egység szempontjából igaz ez az állítás, hiszen a kültéri egység folyamatosan ki van téve a környezeti hatásoknak.

Miért fontos a klíma karbantartás?
Miért fontos a klíma karbantartása?

A környezeti hatások miatt rengeteg por, szennyeződés le tud tapadni a készülékre. Ha leragadnak, akkor idővel (akár rövid idővel is) komoly problémákat tudnak okozni a kompresszornak. Ha a kültéri egység meghibásodik, akkor a klíma használhatatlan. A kültéri egységnek a javítása vagy cseréje rendkívül költséges dolog.

Épp ezért nagyon fontos a kültéri egységnek a rendszeres tisztítása. A beltéri egység tisztítása is legalább ugyanennyire, ha nem még jobban fontos. A beltéri egységnek van egy nedves, meleg párás környezete. Ebben a párás környezetben nagyon könnyen megtudnak telepedni a különböző kórokozók.

Például vírusok, baktériumok, gombák, penészek tudnak elterjedni. Ha ezek a használat során bekerülnek a légtérbe, akkor komoly megbetegedéseket tudnak okozni. Például légiósbetegséget vagy akár tüdőgyulladást is. Ennek kifejezetten az idősebbek és gyermekek vannak kitéve.

Épp ezért fontos a klíma tisztítása. Ha alaposan ki van fertőtlenítve a klíma, akkor nem kell az ilyen és ehhez hasonló dolgok miatt félnünk. Ha klímatisztítást szeretne elvégeztetni a készülékén, akkor kérjük mindenképp keressen fel minket bizalommal. Mi már hosszú évek óta a szakmában vagyunk így biztosíthatjuk Önt arról, hogy tökéletes munkát fogunk végezni. Hívjon minket bizalommal.

Klíma karbantartás menete

A karbantartás az egy rendkívül egyszerű folyamat a tapasztalt, rutinos szerelőink számára. Mit tartalmaz egy karbantartás? A tisztításon kívül mindig van egy gáznyomás mérés. Ez nagyon fontos, ugyanis, ha nincs megfelelő mennyiségű gáz a készülékbe akkor működésbeli és teljesítménybeli problémák tudnak fellépni. Ezért is nagyon fontos a karbantartás.

Klíma karbantartás menete
Klíma karbantartás

A karbantartás során elvégezzük a klíma készüléknek a teljeskörű tisztítását. A beltéri egységnél először lemossuk a szűrőt egyszerű vízzel. Csak akkor rakjuk vissza, hogyha az teljesen kiszáradt. A beltéri egységet minden esetben alaposan kifertőtlenítjük. Bejuttatunk egy fertőtlenítő szert, és hagyjuk, hogy kifejtse a hatását.

A kültéri egységben egy egyszerű vegyszeres vizes átmosást alkalmazunk. Ez alaposan felszedi a kültéri egységre lerakódott koszt, piszkot.

Ha karbantartást szeretne, akkor kérjük keressen fel minket bizalommal! Várjuk hívását.

Mikor keressen minket?

Mielőtt bármibe is belefogna, javasoljuk, hogy egyeztessen szakemberünkkel, mert minden beépítés, felújítás különböző. Személyes felmérést követően pontos árajánlatot tudunk adni akár a helyszínen is. Időpont egyeztetéshez kérjük hívja ügyfélszolgálatunkat.

Garanciát vállalunk

Cégünk sok éves tapasztalattal rendelkező szakemberekkel és kiváló minőségű termékekkel kívánja biztosítani a piacon elérhető legjobb szolgáltatást. Általánosságban 1 év beszerelési + gyártói garanciát vállalunk minden munkánkra!

Időpont egyeztetés

Ügyfélszolgálatunkat hívhatja munkanap 08:00 - 18:00 között a +36 (20) 611 8463 telefonszámon. Kérjük adja meg nevét, telefonszámát, címét és igényeit a leendő lakásával, vagy az elvégzendő munkával szemben. Online kapcsolatfelvételhez kérjük kattintson ide!

Olcsó lakásfelújítás tökéletes kivitelben Nozo takarítás Klímaszerelés, klímatisztítás Gázkészülék szerelés Burkolás - Parkettázás Gázszerelés gyorsszervíz Klíma javítás Budapest Klímaszerelés most Épületgépészet Budapest Klímaszerelés Budapesten Fűtés javítás Klíma gázfeltöltés és klíma karbantartás Kondenzációs gázkazán Klíma beépítés OXOX Klímaszerelés