Klímatisztítás

Cégünk vállal klímatisztítást. A tisztítás során általában egy fertőtlenítést és egy vegyszeres vizes átmosást szoktunk elvégezni. Budapesten vállaljuk a munkálatokat, kérjük keressen minket telefonon, vagy írjon nekünk. Márkafüggetlenül dolgozunk.

Hívjaügyfélszolgálatunkat!+36 (20) 611 8463Állunk
rendelkezésére!
Klímatisztítás Klímatisztítás

Klíma gázfeltöltés olcsón, garanciával.

Cégünk vállalja a klíma készülékeknek a tisztítását. A tisztítás során általában egy fertőtlenítést és egy vegyszeres vizes átmosást szoktunk elvégezni. A tisztítás nagyon fontos dolog a klíma számára, a tisztítás a klíma készüléknek a karbantartása során szokott megvalósulni. Mi Budapest egész területén vállaljuk a klímatisztítást. Ha velünk szereltette be a klímáját, akkor az első tisztítást ingyenesen elvégezzük!

A klímatisztítás mind a beltéri és mind a kültéri egység számára fontos, ezért mindig meg kell tisztítani mind a kettőt. A beltéri egységben általában egy alapos fertőtlenítést végzünk el. Ilyenkor egy speciális fertőtlenítőszert juttatunk a készülékbe, majd ezt hagyjuk hatni. Fontos ilyenkor, hogy elég időt hagyjunk a fertőtlenítő szernek, hogy tudjon hatni. A szűrőt csak elmossuk, ezt elég sima vízzel átmosni. Fontos, hogy teljesen megszáradva rakjuk csak vissza a szűrőt.

A klímatisztítás során a kültéri egységet is kitisztítjuk. A kültéri egységen általában egy vegyszeres vizes átmosást alkalmazunk. Ezzel az átmosással maradéktalanul letudjuk tisztítani a port, a szennyeződéseket. Kérjük keressen fel minket bizalommal, hogyha egy klímatisztítást elvégeztetni a készülékén. Mi kifejezetten ajánljuk mindenkinek. Kérjük keressen fel minket, hogyha klímatisztítást szeretne.

Klímatisztítás elhanyagolása

A klíma készüléknek a tisztítása nagyon fontos dolog. A beltéri egység alapvetően egy nedves, meleg, párás környezet. Ez a környezet tökéletes táptalaja a különböző baktériumoknak, vírusoknak, gombáknak, penészeknek. Ezek, ha jó a környezet akkor rohamosan elkezdenek terjeszkedni.

Ha elterjednek és bekerülnek a légtérbe, akkor komoly problémákat tudnak okozni. Többek között légiósbetegséget vagy tüdőgyulladást. Ezt azonban tökéletesen meg lehet előzni azzal, hogyha évente egyszer ki van tisztítva a készülék. Sokakban felmerül, hogy nem hívnak ki szerelőt a tisztításhoz, hanem maguk fertőtlenítik ki a készüléket.

Klímatisztítás elhanyagolása
Klíma átmosása

Ez nem javasolt, hiszen nem lehet olyan minőségű fertőtlenítést elérni, mint amit a rutinos szakember el tud érni a saját, speciális fertőtlenítőszerével. A klímatisztítás nem csak a beltéri egység miatt fontos. A kültéri egység számára is fontos a tisztítás. A kültéri egység folyamatosan ki van téve a környezeti hatásoknak, így jelentős mennyiségű szennyeződés és por tud megülepedni a készüléken.

Ez kifejezetten azokra a készülékekre igaz, amelyek az utcafronton helyezkednek el. Ha nagy mennyiségű por ülepszik meg a készüléken, akkor az nem lesz képes megfelelően működni. Problémák fognak adódni a kompresszorral, akár véglegesen is letud állni a kompresszor.

Ezért kell az, hogy egy évben egyszer minimum át legyen mosva a készülék. A kültéri egységen egy egyszerű vegyszeres vizes átmosást alkalmazunk.

Kérjük keressen fel minket, hogyha tisztítást szeretne elvégeztetni a készülékén.

Klímatisztítás és karbantartás

A klímatisztítás általában a klíma készüléknek a karbantartása során történik meg. A tisztítás mellett egyéb munkálatokat is elvégzünk egy évben egyszer. Alaposan megvizsgáljuk a készüléket, ellenőrizzük, hogy minden a legnagyobb rendben van-e vele.

Ellenőrizzük a gáztöltöttséget. Ez nagyon fontos dolog, hiszen ha nem megfelelő a gáztöltöttségi szint, akkor a készülék nem fog megfelelően működni. Ha úgy látjuk, hogy a gáztömörség nem kielégítő, akkor természetesen feltöltjük a készüléket.

Ha rendszeresen karban van tartva a készülék, ha évente legalább egyszer ki van tisztítva, akkor garantálható az, hogy a készülék hosszú élettartamú lesz, és nem lesz káros az egészségünkre. Kérjük keressen fel minket bizalommal, hogyha klímatisztítást szeretne!

Klímatisztítás és karbantartás

Mikor keressen minket?

Mielőtt bármibe is belefogna, javasoljuk, hogy egyeztessen szakemberünkkel, mert minden beépítés, felújítás különböző. Személyes felmérést követően pontos árajánlatot tudunk adni akár a helyszínen is. Időpont egyeztetéshez kérjük hívja ügyfélszolgálatunkat.

Garanciát vállalunk

Cégünk sok éves tapasztalattal rendelkező szakemberekkel és kiváló minőségű termékekkel kívánja biztosítani a piacon elérhető legjobb szolgáltatást. Általánosságban 1 év beszerelési + gyártói garanciát vállalunk minden munkánkra!

Időpont egyeztetés

Ügyfélszolgálatunkat hívhatja munkanap 08:00 - 18:00 között a +36 (20) 611 8463 telefonszámon. Kérjük adja meg nevét, telefonszámát, címét és igényeit a leendő lakásával, vagy az elvégzendő munkával szemben. Online kapcsolatfelvételhez kérjük kattintson ide!

Olcsó lakásfelújítás tökéletes kivitelben Nozo takarítás Klímaszerelés, klímatisztítás Gázkészülék szerelés Burkolás - Parkettázás Gázszerelés gyorsszervíz Klíma javítás Budapest Klímaszerelés most Épületgépészet Budapest Klímaszerelés Budapesten Fűtés javítás Klíma gázfeltöltés és klíma karbantartás Kondenzációs gázkazán Klíma beépítés OXOX Klímaszerelés