Klímaszerelés

Klímaszerelést vállalunk Budapesten, teljeskörűen. Vállaljuk a klíma készülékeknek a beszerelését, a karbantartását, valamint a javítását. Budapest egész területén vállaljuk a készülékeknek a teljeskörű ellátását. Kérjük keressen fel minket.

Hívjaügyfélszolgálatunkat!+36 (20) 611 8463Állunk
rendelkezésére!
Klímaszerelés Klímaszerelés

Klímaszerelés

Klímaszerelést vállalunk. Teljeskörű ellátást nyújtunk, így természetesen a készülékek beszerelését is vállaljuk. Cégünk Budapest egész területén vállalja a kiszállást, így ha Ön budapesti lakos, és klímaszerelést szeretne, akkor feltétlenül keressen fel minket. Ha telefonon felhív minket, akkor akár már másnap is kitudunk Önhöz szállni és eltudjuk végezni az előzetes helyszíni vizsgálatot.

Klímaszerelést vállalunk. Teljeskörű ellátást nyújtunk, így természetesen a készülékek beszerelését is vállaljuk. Cégünk Budapest egész területén vállalja a kiszállást, így ha Ön budapesti lakos, és klímaszerelést szeretne, akkor feltétlenül keressen fel minket. Ha telefonon felhív minket, akkor akár már másnap is kitudunk Önhöz szállni és eltudjuk végezni az előzetes helyszíni vizsgálatot.

Bízhat a mi ajánlásunkban, ugyanis már hosszú évek óta benne vagyunk a szakmában. A választás során figyelembe vesszük az Ön igényeit is és minden részletet. Ha szeretné, akkor nem csak, hogy segítünk kiválasztani a készüléket, hanem segítünk abban is, hogy beszerezzük Önnek a készüléket.

Ha minket kér fel a beszerzésre, akkor az előre megbeszélt beszerelés napján ki is szállítjuk a klíma készüléket. A klímáknak a beépítését mindig tapasztalt, szakértő kollégáink végzik el. Garantáljuk a jó munkát, egy év beszerelési garanciát adunk az általunk beszerelt készülékekre. Ha minket választ, akkor megajándékozzuk Önt egy egyszeri ingyenes klíma tisztítással is. Kérjük keressen fel minket bizalommal!

Megfelelő klíma kiválasztása

Ha klímát szeretne otthonába akkor nagyon fontos, hogy a készülék jól legyen kiválasztva. Ehhez nyújtunk egy kis segítséget, hogy egy komplex képet kapjon arról, hogy milyen klímák vannak, és hogyan kell klíma készüléket választani. Azonban a legjobb az, hogyha minket kér fel arra, hogy segítsünk klímát választani.

Megfelelő klíma kiválasztása
Klímaszerelés

Ha megnézi, akkor a klímának rendkívül széles a skálája. Nagyon sokféle készülék közül lehet választani. Például lehet oldalfali split klíma, mennyezeti klíma, split klíma, mobil klíma, ablak klíma. Általában lakossági felhasználásra az oldalfali split klímát szokták választani az emberek, ez egy biztos és jó választás.

A klíma általában inverteres, most már nem gyártanak on/off készülékeket. Ez azt jelenti, hogy a készülék ahogy lehűti a lakást vagy szobát nem kapcsol ki, hanem egy alacsony üzemmódban tovább folytatja a működést. Ezáltal folyamatosan hűti a lakást, így nincs hőingadozás, és kevesebbet is fogyaszt, mint a régebbi készülékek.

A klíma kiválasztásánál nagyon fontos szempont, hogy mekkora klímát veszünk. A legjobb teljesítményt kitudjuk számolni, általában 10 négyzetméterre szoktunk 1 kW-ot számolni. Azonban ezt tudja befolyásolni a háznak a tulajdonságai, például az, hogy milyen elosztása van, vagy az, hogy milyen a szigetelés, milyen nyílászárók vannak stb. Ha ezeket tudjuk, akkor meg is tudjuk határozni azt, hogy milyen készülékre lesz szükség. 

Klímaszerelés árak

A klímáknál tudjuk, hogy nagyon fontos az ár, ezért jobb már az elején tisztázni, hogy mi az a határ, amin belül lehet mozogni, amin belül tudunk klímát nézni. A klíma árát jelentősen feltudják tornázni a különböző extrák. Jól meg kell fontolni, hogy milyen extrákra van szüksége, és milyenekre nincs. Lehet, hogy egy-kettő nagyon hangzatos, azonban nem érik meg a többlet költséget. A klímaszerelések áráról bővebben a klímaszerelés árak oldalunkon olvashat.

Ha meg van a tökéletes klíma akkor a legjobb döntés az, hogyha minket bíz meg azzal, hogy beszerezzük Önnek. Rövid időn belül betudjuk szerezni a készülékeket, így biztosítani tudjuk azt, hogy a beszerelés napján ott lesz a készülék. Velünk beszereztetni a készüléket sokkal egyszerűbb. Keressen minket bizalommal.

Klímaszerelés árak
Klímaszerelés menete

Klímaszerelés menete

A klímaszerelésnek a menete rendkívül egyszerű. Most bemutatjuk lépésről lépésre, hogy mire számíthat. Először mindig van egy előzetes helyszíni felmérés, amely során megnézzük, hogy hova fogjuk felszerelni a kültéri és a beltéri egységet. A helymeghatározása során fontos szempont az, hogy a két készülék között ne legyen túl nagy távolság a csövek miatt.

A csöveknél fontos megemlíteni, hogy itt az ügyfél dönt, hogy hogy szeretné elhelyeztetni. Van lehetőség arra, hogy a falba bevéssük, de arra is, hogy a falon fusson végig a cső. Ez utóbbi nyilvánvalóan egy olcsóbb és egyszerűbb megoldás, hiszen a vésést követően helyreállító munkálatok is szükségesek, mint például a festés. 

Azonban azoknak, akiknél most van felújítás, vagy épp egy nyers házról van szó, ott mindenképp érdemes a vésést választani. Ennek a végeredménye sokkal esztétikusabb. A munkatársaink ezt követően elkezdik felszerelni a kültéri tartó konzolt, majd rászerelik a kültéri egységet is. Ugyanígy járnak el a beltéri egységgel is, azt is felszerelik rövid időn belül.

Ha mind a két készülék fel van szerelve, akkor nincs más hátra, mint hogy össze kössék ezeket, vákuumozzanak, feltöltsék a rendszert, valamint elektromosan is össze kössék. Ha ez meg van, akkor már csak a beüzemelés van hátra.

A beüzemelés végeztével természetesen minden kérdésre válaszolunk, és megmutatjuk, hogy hogyan kell használni a készüléket. Ne feledje, hogyha minket kér fel a szerelésre, akkor biztosíthatjuk Önt arról, hogy egy egyszeri ingyenes tisztításban fogjuk részesíteni. Kérjük keressen fel minket bizalommal, hogyha klímaszerelést szeretne!

Klímaszerelés menete

Mikor keressen minket?

Mielőtt bármibe is belefogna, javasoljuk, hogy egyeztessen szakemberünkkel, mert minden beépítés, felújítás különböző. Személyes felmérést követően pontos árajánlatot tudunk adni akár a helyszínen is. Időpont egyeztetéshez kérjük hívja ügyfélszolgálatunkat.

Garanciát vállalunk

Cégünk sok éves tapasztalattal rendelkező szakemberekkel és kiváló minőségű termékekkel kívánja biztosítani a piacon elérhető legjobb szolgáltatást. Általánosságban 1 év beszerelési + gyártói garanciát vállalunk minden munkánkra!

Időpont egyeztetés

Ügyfélszolgálatunkat hívhatja munkanap 08:00 - 18:00 között a +36 (20) 611 8463 telefonszámon. Kérjük adja meg nevét, telefonszámát, címét és igényeit a leendő lakásával, vagy az elvégzendő munkával szemben. Online kapcsolatfelvételhez kérjük kattintson ide!

Olcsó lakásfelújítás tökéletes kivitelben Nozo takarítás Klímaszerelés, klímatisztítás Gázkészülék szerelés Burkolás - Parkettázás Gázszerelés gyorsszervíz Klíma javítás Budapest Klímaszerelés most Épületgépészet Budapest Klímaszerelés Budapesten Fűtés javítás Klíma gázfeltöltés és klíma karbantartás Kondenzációs gázkazán Klíma beépítés OXOX Klímaszerelés