Klímaszerelés

Klímaszerelést vállalunk Budapesten, teljeskörűen. Vállaljuk a klíma készülékeknek a beszerelését, a karbantartását, valamint a javítását. Budapest egész területén vállaljuk a készülékeknek a teljeskörű ellátását. Kérjük keressen fel minket.

Klímaszerelés Klímaszerelés

Klímaszerelés

Klímaszerelést vállalunk. Teljeskörű ellátást nyújtunk, így természetesen a készülékek beszerelését is vállaljuk. Cégünk Budapest egész területén vállalja a kiszállást, így ha Ön budapesti lakos, és klímaszerelést szeretne, akkor feltétlenül keressen fel minket. Ha telefonon felhív minket, akkor akár már másnap is kitudunk Önhöz szállni és eltudjuk végezni az előzetes helyszíni vizsgálatot.

Klímaszerelést vállalunk. Teljeskörű ellátást nyújtunk, így természetesen a készülékek beszerelését is vállaljuk. Cégünk Budapest egész területén vállalja a kiszállást, így ha Ön budapesti lakos, és klímaszerelést szeretne, akkor feltétlenül keressen fel minket. Ha telefonon felhív minket, akkor akár már másnap is kitudunk Önhöz szállni és eltudjuk végezni az előzetes helyszíni vizsgálatot.

Bízhat a mi ajánlásunkban, ugyanis már hosszú évek óta benne vagyunk a szakmában. A választás során figyelembe vesszük az Ön igényeit is és minden részletet. Ha szeretné, akkor nem csak, hogy segítünk kiválasztani a készüléket, hanem segítünk abban is, hogy beszerezzük Önnek a készüléket.

Ha minket kér fel a beszerzésre, akkor az előre megbeszélt beszerelés napján ki is szállítjuk a klíma készüléket. A klímáknak a beépítését mindig tapasztalt, szakértő kollégáink végzik el. Garantáljuk a jó munkát, egy év beszerelési garanciát adunk az általunk beszerelt készülékekre. Ha minket választ, akkor megajándékozzuk Önt egy egyszeri ingyenes klíma tisztítással is. Kérjük keressen fel minket bizalommal!

Megfelelő klíma kiválasztása

Ha klímát szeretne otthonába akkor nagyon fontos, hogy a készülék jól legyen kiválasztva. Ehhez nyújtunk egy kis segítséget, hogy egy komplex képet kapjon arról, hogy milyen klímák vannak, és hogyan kell klíma készüléket választani. Azonban a legjobb az, hogyha minket kér fel arra, hogy segítsünk klímát választani.

Megfelelő klíma kiválasztása
Klímaszerelés

Ha megnézi, akkor a klímának rendkívül széles a skálája. Nagyon sokféle készülék közül lehet választani. Például lehet oldalfali split klíma, mennyezeti klíma, split klíma, mobil klíma, ablak klíma. Általában lakossági felhasználásra az oldalfali split klímát szokták választani az emberek, ez egy biztos és jó választás.

A klíma általában inverteres, most már nem gyártanak on/off készülékeket. Ez azt jelenti, hogy a készülék ahogy lehűti a lakást vagy szobát nem kapcsol ki, hanem egy alacsony üzemmódban tovább folytatja a működést. Ezáltal folyamatosan hűti a lakást, így nincs hőingadozás, és kevesebbet is fogyaszt, mint a régebbi készülékek.

A klíma kiválasztásánál nagyon fontos szempont, hogy mekkora klímát veszünk. A legjobb teljesítményt kitudjuk számolni, általában 10 négyzetméterre szoktunk 1 kW-ot számolni. Azonban ezt tudja befolyásolni a háznak a tulajdonságai, például az, hogy milyen elosztása van, vagy az, hogy milyen a szigetelés, milyen nyílászárók vannak stb. Ha ezeket tudjuk, akkor meg is tudjuk határozni azt, hogy milyen készülékre lesz szükség. 

Klímaszerelés árak

A klímáknál tudjuk, hogy nagyon fontos az ár, ezért jobb már az elején tisztázni, hogy mi az a határ, amin belül lehet mozogni, amin belül tudunk klímát nézni. A klíma árát jelentősen feltudják tornázni a különböző extrák. Jól meg kell fontolni, hogy milyen extrákra van szüksége, és milyenekre nincs. Lehet, hogy egy-kettő nagyon hangzatos, azonban nem érik meg a többlet költséget. A klímaszerelések áráról bővebben a klímaszerelés árak oldalunkon olvashat.

Ha meg van a tökéletes klíma akkor a legjobb döntés az, hogyha minket bíz meg azzal, hogy beszerezzük Önnek. Rövid időn belül betudjuk szerezni a készülékeket, így biztosítani tudjuk azt, hogy a beszerelés napján ott lesz a készülék. Velünk beszereztetni a készüléket sokkal egyszerűbb. Keressen minket bizalommal.

Klímaszerelés árak
Klímaszerelés menete

Klímaszerelés menete

A klímaszerelésnek a menete rendkívül egyszerű. Most bemutatjuk lépésről lépésre, hogy mire számíthat. Először mindig van egy előzetes helyszíni felmérés, amely során megnézzük, hogy hova fogjuk felszerelni a kültéri és a beltéri egységet. A helymeghatározása során fontos szempont az, hogy a két készülék között ne legyen túl nagy távolság a csövek miatt.

A csöveknél fontos megemlíteni, hogy itt az ügyfél dönt, hogy hogy szeretné elhelyeztetni. Van lehetőség arra, hogy a falba bevéssük, de arra is, hogy a falon fusson végig a cső. Ez utóbbi nyilvánvalóan egy olcsóbb és egyszerűbb megoldás, hiszen a vésést követően helyreállító munkálatok is szükségesek, mint például a festés. 

Azonban azoknak, akiknél most van felújítás, vagy épp egy nyers házról van szó, ott mindenképp érdemes a vésést választani. Ennek a végeredménye sokkal esztétikusabb. A munkatársaink ezt követően elkezdik felszerelni a kültéri tartó konzolt, majd rászerelik a kültéri egységet is. Ugyanígy járnak el a beltéri egységgel is, azt is felszerelik rövid időn belül.

Ha mind a két készülék fel van szerelve, akkor nincs más hátra, mint hogy össze kössék ezeket, vákuumozzanak, feltöltsék a rendszert, valamint elektromosan is össze kössék. Ha ez meg van, akkor már csak a beüzemelés van hátra.

A beüzemelés végeztével természetesen minden kérdésre válaszolunk, és megmutatjuk, hogy hogyan kell használni a készüléket. Ne feledje, hogyha minket kér fel a szerelésre, akkor biztosíthatjuk Önt arról, hogy egy egyszeri ingyenes tisztításban fogjuk részesíteni. Kérjük keressen fel minket bizalommal, hogyha klímaszerelést szeretne!

Klímaszerelés menete

Referenciák

Minőség, kiváló ár-érték arányú munkákat kínálunk.

Tekintse meg referenciáinkat a teljesség igénye nélkül. Be kell vallanunk, a nagy munka közepette gyakran elfelejtünk képeket készíteni, de talán a jelenlegi referencia képeken is látható, hogy csakis a kiváló minőséget várhatja tőlünk. Ahogy időnk engedi, igyekszünk bővíteni a referencia képeket.

Referenciák megnyitása

Klímaszerelés árak

Klíma felszerelése

A klímatelepítés díja
65.000 Ft + áfa / klíma + csövezés

Amennyiben tőlünk szerzi be klímakészülékét is, a beszerelés mellé ajándékba adunk 2 méter alapcsövezést, melynek tartalma kondenzvíz elvezető és a kommunikációs kábelt.

Amennyiben nem tőlünk szerzi be készülékét, a kiindulási ponttól (tehát a klíma helyétől) számítjuk a csövek hosszát.

Minden beszerelt klímánkra 1 év beszerelési garanciát biztosítunk, azonban az előcsövezett épületek esetén nem tudunk garanciát vállalni a beszerelésre!

Klíma csövezés árak

Csövezés falon kívül vezetve csatornában
6.500 Ft + áfa / folyóméter

Csövezés falon belüli elvezetés esetén
8.500 + áfa Ft / folyóméter

A falon belüli csövezést nem tudjuk visszafalazni!

Klíma le- és átszerelése

Klíma leszerelése

Szükséges elbontás (régi készülék leszedése, elbontása)
35.000 Ft + áfa

Amennyiben szererné a régi készüléket elszállítjuk, de beszámítani nem tudjuk.

Klíma átszerelése

Kültéri egység áthelyezése
25.000 Ft + áfa

Beltéri egység áthelyezése
25.000 Ft + áfa + csövezés (ha szükséges)

Gázvisszafejtés
15.000 Ft + áfa
(Ha a klímát áthelyezik, mert az áthelyezés időtartamára a gázt ki kell belőle vonni.)

Klíma javítása

Klímajavítás

Klímajavítás 5Kw alatt
12.500 Ft + áfa + alkatrész

Klímajavítás 5Kw felett
17.500 Ft + áfa + alkatrész

Klímatisztítás árak

Klíma tiszítás (évente ajánlott)

Általános klímatakarítás átfújással, 5-10 perc alatt

Beltéri egység klímatisztítás
8.000 Ft + áfa / db

Kültéri egység klímatisztítás
5.000 Ft + áfa / db

MONO szett esetében (1 db kültéri és 1 db beltéri egység)
13.000 Ft + áfa

Klíma vegyszeres tiszítása (2-3 évente ajánlott)

Beltéri egység mókuskerékig való szétszerelése, kültéri egység ventilátor átmosása, vegyszeres mosás, fertőtlenítés, szükség esetén nagynyomású mosó használatával, hűtőközeg méréssel, 30 - 60perc / szett

Beltéri egység klímatisztítás
15.000 Ft + áfa / db

Kültéri egység klímatisztítás
10.000 Ft + áfa / db

MONO szett esetében (1 db kültéri és 1 db beltéri egység)
25.000 Ft + áfa

Több darab esetén kedvezményt tudunk biztosítani!

Sok mindentől függ a légkondicionálók ára, ahhoz, hogy tudjuk, melyik klímát érdemes választani, jó, ha tudjuk, hogy miből tevődik össze az ára.

Légkondicionáló típusa

A légkondicionáló típusa nagyon fontos. Általában mindenki oldalfali split klímákat szokott vásárolni, azonban ezen kívül van még más is. Ott a kazettás, a parapet/álmennyezeti, a légcsatornázható és a konzol. Az oldalfali általában a legolcsóbb, ott akár százezer forint alatt is találhatunk terméket, a legdrágább a légcsatornázható.

A lakás mérete

A lakás mérete döntően befolyásolja a klímának az árát, hiszen egy kisebb méretű lakásba egy kis teljesítményű készülék bőven elegendő, azonban, ha nagy, családiházról szó akkor feltétlenül szükség van egy nagy teljesítményű készülékre, vagy akár multi klímára is a hatékonyság érdekében.

Alap és extra funkciók

Az alap funkciók minden készülékben benne vannak, azonban a mai modern készülékekben rengeteg extra funkció van. A wifi vezérlés, az öntisztítás, a különböző szűrők, az éjszakai mód, és még számtalan olyan dolog van, amellyel ugyan könnyebbé tehetjük az életünket, de jócskán meg is kérik ezekért a funkciókért a pénzt.

Energia besorolás

Manapság már vannak olyan készülékek, amelyek akár A+++ besorolást is kapnak. Sok esetben a nagyon keveset fogyasztó készülékeknek a termék ára magasabb, mint a többet fogyasztóké. Azonban idővel ez a befektetés megéri, hiszen egy klímát akár több, mint tíz évig is tudunk használni, így azt a többlet költséget megtudjuk spórolni a későbbiekben.

Klímaszerelés Budapest és környékén INGYENES kiszállással és felméréssel!

Szentendre, Pilisszentlászló, Budakalász, Pomáz, Csobánka, Szigetmonostor, Leányfalu, Pócsmegyer, Tahitótfalu, Tahitótfalu, Dunabogdány, Kisoroszi, Visegrád, Visegrád, Dömös, Pilismarót, Érd, Sóskút, Pusztazámor, Budaörs, Törökbálint, Diósd, Biatorbágy, Herceghalom, Bicske, Óbarok, Csabdi, Mány, Szár, Újbarok, Szárliget, Páty, Zsámbék, Tök, Perbál, Pilisjászfalu , Piliscsaba , Solymár, Pilisszentiván, Pilisvörösvár, Tinnye, Telki, Remeteszőlős, Etyek, Budakeszi, Budajenő, Nagykovácsi, Pilisszántó, Üröm, Pilisborosjenő, Pilisszentkereszt, Pilisszentkereszt, Gödöllő, Szada, Veresegyház, Erdőkertes, Valkó, Vácszentlászló, Zsámbok, Isaszeg, Dány, Pécel, Dunakeszi, Göd, Sződliget, Sződ, Csörög, Csömör, Nagytarcsa, Kistarcsa, Kerepes, Kerepes, Mogyoród, Fót, Csomád, Őrbottyán, Vácrátót, Váchartyán, Kisnémedi, Püspökszilágy, Vácduka, Aszód, Kartal, Verseg, Kálló, Erdőkürt, Erdőtarcsa, Iklad, Domony, Galgamácsa, Vácegres, Váckisújfalu, Bag, Hévízgyörk, Galgahévíz, Tura, Monor, Péteri, Vasad, Csévharaszt, Monorierdő, Pánd, Káva, Bénye, Gomba, Vecsés, Üllő, Gyömrő, Ecser, Maglód, Mende, Sülysáp, Sülysáp, Kóka, Úri, Tápiószecső, Tóalmás, Tápióság, Szentmártonkáta, Szentlőrinckáta, Ráckeve, Lórév, Szigetszentmiklós, Halásztelek, Szigethalom, Tököl, Szigetcsép, Szigetszentmárton, Szigetújfalu, Szigetbecse, Makád, Dunaharaszti, Taksony, Dunavarsány, Délegyháza, Áporka, Majosháza, Kiskunlacháza, Dömsöd, Apaj, Bugyi, Alsónémedi, Gyál, Felsőpakony, Ócsa, Inárcs, Kakucs, Újhartyán, Dabas, Dabas, Tatárszentgyörgy, Hernád, Örkény, Pusztavacs, Táborfalva, Dunaújváros, Dunaújváros, Nagyvenyim, Mezőfalva, Daruszentmiklós, Előszállás, Nagykarácsony, Baracs , Baracs, Kisapostag, Perkáta, Szabadegyháza, Sárosd, Hantos, Nagylók, Százhalombatta, Ercsi, Iváncsa, Beloiannisz, Besnyő, Adony, Kulcs, Rácalmás, Tárnok, Martonvásár, Tordas, Gyúró, Ráckeresztúr, Baracska, Kajászó, Vál, Kápolnásnyék, Pázmánd, Vereb, Velence , Gárdony, Gárdony, Gárdony, Pusztaszabolcs, Esztergom, Esztergom, Dorog, Kesztölc, Leányvár, Piliscsév, Csolnok, Dág, Sárisáp, Nagysáp, Bajna, Epöl, Máriahalom, Úny, Annavölgy, Tokod, Tokodaltáró, Bajót, Tát, Mogyorósbánya, Nyergesújfalu, Lábatlan, Süttő, Neszmély, Dunaalmás, Vác, Nőtincs, Ősagárd, Felsőpetény, Kosd, Rád, Penc, Csővár, Keszeg, Alsópetény, Nézsa, Legénd, Verőce, Kismaros, Szokolya, Kóspallag, Nagymaros, Zebegény, Szob, Márianosztra, Ipolydamásd, Letkés, Ipolytölgyes, Nagybörzsöny, Vámosmikola, Tésa, Perőcsény, Kemence, Bernecebaráti, Szendehely, Berkenye, Nógrád, Diósjenő, Borsosberény, Nagyoroszi, Drégelypalánk, Hont, Patak, Dejtár, Rétság, Tereske, Bánk, Romhány, Kétbodony, Kisecset, Szente, Szátok, Tolmács, Horpács, Pusztaberki, Érsekvadkert, Balassagyarmat, Ipolyszög, Patvarc, Ipolyvece, Őrhalom, Hugyag, Csitár, Iliny, Nógrádmarcal, Cserhátsurány, Herencsény, Csesztve, Galgagyörk, Püspökhatvan, Acsa, Nógrádsáp, Galgaguta, Bercel, Vanyarc, Nógrádkövesd, Szécsénke, Becske, Magyarnándor, Cserháthaláp, Debercsény, Terény, Szanda, Mohora, Szügy, Cegléd, Tápiószentmárton, Nyársapát, Csemő, Pilis, Nyáregyháza, Újlengyel, Albertirsa, Dánszentmiklós, Mikebuda, Ceglédbercel, Cegléd, Abony, Kőröstetétlen, Jászkarajenő, Törtel, Nagykőrös, Kocsér, Nagykáta, Tápióbicske, Farmos, Tápiószele, Tápiógyörgye, Újszilvás, Tápiószőlős, Tatabánya, Gyermely, Szomor, Vértessomló, Várgesztes, Tarján, Héreg, Vértestolna, Tardos, Tata, Baj, Vértesszőlős, Oroszlány, Környe, Kecskéd, Kömlőd, Dad, Bokod, Szákszend, Császár, Vérteskethely, Bakonysárkány, Aka, Kisbér, Kisbér, Ászár, Kerékteleki, Bársonyos, Bakonyszombathely, Bakonybánk, Réde, Ácsteszér, Csatka, Súr, Tata, Szomód, Dunaszentmiklós, Kocs, Naszály, Komárom, Komárom, Mocsa, Komárom, Almásfüzitő, Ács, Nagyigmánd, Bábolna, Tárkány, Bana, Tárkány, Csép, Ete, Kisigmánd, Csém, Budapest, I. kerület, II. kerület, III. kerület, IV. kerület, V. kerület, VI. kerület, VII. kerület, VIII. kerület, IX. kerület, X. kerület, XI. kerület, XII. kerület, XIII. kerület, XIV. kerület, XV. kerlet, XVI. kerület, XVII. kerület, XVIII. kerület, XIX. került, XX. kerlület, XXI. kerület, XXII. kerület.

Mikor keressen minket?

Mielőtt bármibe is belefogna, javasoljuk, hogy egyeztessen szakemberünkkel, mert minden beépítés, felújítás különböző. Személyes felmérést követően pontos árajánlatot tudunk adni akár a helyszínen is. Időpont egyeztetéshez kérjük hívja ügyfélszolgálatunkat.

Garanciát vállalunk

Cégünk sok éves tapasztalattal rendelkező szakemberekkel és kiváló minőségű termékekkel kívánja biztosítani a piacon elérhető legjobb szolgáltatást. Általánosságban 1 év beszerelési + gyártói garanciát vállalunk minden munkánkra!

Időpont egyeztetés

Ügyfélszolgálatunkat hívhatja munkanap 08:00 - 18:00 között a +36 (20) 611 8463 telefonszámon. Kérjük adja meg nevét, telefonszámát, címét és igényeit a leendő lakásával, vagy az elvégzendő munkával szemben. Online kapcsolatfelvételhez kérjük kattintson ide!

Azonnali hívás +36 (20) 611 8463