Klíma telepítés

Klímarendszerek teljes körű telepítését vállaljuk Budapest egész területén. Ha velünk szerelteti be klímáját, nemcsak 1 év beszerelési garanciát vállalunk, de az első klíma karbantartását is ajándékba adjuk Önnek! Hívja ügyfélszolgálatunkat még ma!

Klíma telepítés Klíma telepítés

Klíma telepítés Budapesten, garanciával

Rendkívül kedvező ajánlattal várjuk Tisztelt ügyfeleinket Budapest egész területén, hiszen hogyha velünk szerelteti be klímáját, amellett, hogy kedvező áron, magas színvonalú szolgáltatást nyújtunk, az első karbantartást ajándékba adjuk Önnek. 

Mindezek mellett, természetesen munkánkra garanciát vállalunk és a beszerelt klíma után egy teljes év beszerelési garanciát adunk.

Munkatársaink a klíma telepítés területén kiválóan képzett és tapasztalt szakemberek, akik amellett, hogy klímáját telepítik, karbantartják, bármilyen meghibásodás esetén meg is javítják azt. Már az első lépésektől szakszerű tanácsokkal látják el Önt, segítenek eldönteni, milyen típusú készüléket érdemes választani ahhoz, hogy az a jövőben minden igényt kielégítsen.

Klíma telepítés szabályai

Klíma telepítés szabályai

Bármennyire is egyszerű lenne a klíma vásárlás menete, ma már nem úgy zajlik, hogy besétálunk egy elektronikai áruházba és a kosarunkban kitoljuk a kiválasztott klímát. Még ha valamikor így is működött, ma már a klíma vásárlásnak és telepítésnek is szabályai vannak.

A rendelet, mely a klíma telepítését szabályozza, azért született meg, hogy az Ön biztonságát szolgálja. Létrejötte előtt sok szakképesítés nélküli, önjelölt klímaszerelő árasztotta el a piacot, akik, bár olcsón vállalták klíma beszerelését, minősíthetetlen munkát végeztek. Bátran kijelenthetjük, hogy a rendelet az Önök védelmében született. Tartalmi mondanivalója röviden annyi, hogy klíma vásárlásához Önnek rendelkeznie kell egy tanúsítvánnyal, melyet egy hivatalosan szakképzett klímaszerelő, vagy klímaszerelő cég hitelesített. A klíma készülékeket is csak szakképzett, lekövethető és felelősségre vonható klímaszerelők végezhetik.

Klíma beszerelés menete 

A klíma beszerelés menete a legoptimálisabb esetben egy helyszíni felméréssel kezdődik, amikor a kollégáink felkeresi Önt, hogy a befolyásoló tényezőket (ingatlan alapterülete, tető típusa, ablakok elhelyezkedése...) figyelembe véve, ki tudja Önnek ajánlani a legmegfelelőbb típusú és teljesítményű készüléket. Sokszor találkozunk olyan esettel, hogy az ügyfél már konkrét kéréssel érkezik hozzánk. 

Van egy általa kiválasztott szimpatikus készülék, azonban a kollégáinkkal való találkozás során mégis kiderül, hogy nem az a legmegfelelőbb számára. A legérdemesebb már akkor felkeresnie minket, amikor az elhatározás megszületik és mi segítünk Önnek a legkedvezőbb árú, leghatékonyabb, valamint az ingatlan tulajdonságaihoz és az Ön igényeihez legmegfelelőbb klíma típusát kiválasztani. 

Klíma beszerelés menete
Klíma telepítés

Amint a megfelelő készülék kiválasztásra került, kollégáink hivatalos úton beszerzik Önnek a klíma készüléket, és elkezdik annak telepítését. Ez többnyire egy nap alatt megtörténik, attól függően, milyen típusú készüléket kell, hogy telepítsenek. 

Klíma telepítése panel lakásokba és társasházakba

Panel lakásokba és társasházakba való telepítéskor bizonyos kritériumoknak meg kell felelni. A helyi lakóközösségnek és társasházaknak saját szabályrendszerük lehet és nem biztos hogy az Ő beleegyezésük nélkül lehetősége nyílik klíma beszerelésére. Ha Ön panellakásban vagy társasházban lakik, mindenféleképpen érdemes ezeknek a feltételeknek utánajárni. Társasházakban például, a lakóközösség kétharmadának bele kell egyeznie a klíma felhelyezésébe. Fontos még megemlíteni a műemlék típusú épületeket, melyek védelem alatt állnak, homlokzati megjelenésük nem módosítható. Aki ilyen típusú házban lakik és szeretne klímát telepíteni, a helyi önkormányzatnál tud érdeklődni a módosítási lehetőségekről. Érdemes ezeket a lépéseket időben megtenni.

Mennyibe kerül egy klíma telepítése?

A klíma telepítésének ára rendkívül sok mindentől függhet. Függ a kiválasztott készülék funkcióitól, márkájától, típusától, hiszen rengeteg fajta válogathatunk. A lakosság körében méltán legnépszerűbb split klímák elérhető áron beszerezhetők, de ezekből is akadnak magasabb árú, ám cserébe nagyobb tudással rendelkező darabok. A piac már okos klímák rendszerét is felkínálja és funkciójuktól függően hűtő-fűtő klímák közül is válogathatunk. Cégünk rendkívül kedvező áron vállalja ezen készülékek beszerelését, telepítését és segítünk Önnek a legmegfelelőbb készüléket kiválasztani.

Klíma előcsövezés

Mind Önnek, mind a klímaszerelést végző szakembereknek nagy könnyebbség, ha egy frissen felújított, vagy új építésű ingatlanban a klíma telepítését nem véséssel kell kezdeni ahhoz, hogy a csöveket esztétikusan elrejtsük. Mivel a klíma előcsövezést is csak olyan szakemberek végezhetik, akik rendelkeznek egy, a Nemzeti Klímavédelmi Hatóságtól származó engedéllyel, nem mindegy, hogy kivel és milyen minőségben végezteti el ezeket a munkálatokat. 

Ingatlanját éppen felújítja, vagy jelenleg még építés alatt áll? Érdemes előre gondolkoznia és a klíma előcsövezést elvégeztetnie. Magyarországon, a rohamosan emelkedő évi átlag hőmérsékletnek köszönhetően, rövidesen szinte egyik háztartásban sem lesz nélkülözhető egy klímaberendezés. Ha egyébként is fűtése korszerűsítését tervezi, klímát meg mindenképpen telepítene, vegye fontolóra azt a lehetőséget, hogy előre elvégezteti a leendő klímájának az előcsövezési munkálatait, hogy később már falvésés nélkül, mégis esztétikusan és gyorsan beszerelhető legyen a berendezés. 

Természetesen minden tapasztalt kollégánk rendelkezik ilyen engedéllyel, ezért klíma előcsövezéssel kapcsolatban is javasoljuk, hogy vegye igénybe szolgáltatásainkat. Minden általunk elvégzett munkálatra jótállást biztosítunk, és a beszerelt klímakészülékek, és berendezések után 1 teljes év beszerelési garanciát vállalunk. Ha velünk szerelteti be klímáját, az első karbantartást ajándékba adjuk.

Klíma előcsövezés

Referenciák

Minőség, kiváló ár-érték arányú munkákat kínálunk.

Tekintse meg referenciáinkat a teljesség igénye nélkül. Be kell vallanunk, a nagy munka közepette gyakran elfelejtünk képeket készíteni, de talán a jelenlegi referencia képeken is látható, hogy csakis a kiváló minőséget várhatja tőlünk. Ahogy időnk engedi, igyekszünk bővíteni a referencia képeket.

Referenciák megnyitása

Klímaszerelés árak

Klíma felszerelése

A klímatelepítés díja
65.000 Ft + áfa / klíma + csövezés

Amennyiben tőlünk szerzi be klímakészülékét is, a beszerelés mellé ajándékba adunk 2 méter alapcsövezést, melynek tartalma kondenzvíz elvezető és a kommunikációs kábelt.

Amennyiben nem tőlünk szerzi be készülékét, a kiindulási ponttól (tehát a klíma helyétől) számítjuk a csövek hosszát.

Minden beszerelt klímánkra 1 év beszerelési garanciát biztosítunk, azonban az előcsövezett épületek esetén nem tudunk garanciát vállalni a beszerelésre!

Klíma csövezés árak

Csövezés falon kívül vezetve csatornában
6.500 Ft + áfa / folyóméter

Csövezés falon belüli elvezetés esetén
8.500 + áfa Ft / folyóméter

A falon belüli csövezést nem tudjuk visszafalazni!

Klíma le- és átszerelése

Klíma leszerelése

Szükséges elbontás (régi készülék leszedése, elbontása)
35.000 Ft + áfa

Amennyiben szererné a régi készüléket elszállítjuk, de beszámítani nem tudjuk.

Klíma átszerelése

Kültéri egység áthelyezése
25.000 Ft + áfa

Beltéri egység áthelyezése
25.000 Ft + áfa + csövezés (ha szükséges)

Gázvisszafejtés
15.000 Ft + áfa
(Ha a klímát áthelyezik, mert az áthelyezés időtartamára a gázt ki kell belőle vonni.)

Klíma javítása

Klímajavítás

Klímajavítás 5Kw alatt
12.500 Ft + áfa + alkatrész

Klímajavítás 5Kw felett
17.500 Ft + áfa + alkatrész

Klímatisztítás árak

Klíma tiszítás (évente ajánlott)

Általános klímatakarítás átfújással, 5-10 perc alatt

Beltéri egység klímatisztítás
8.000 Ft + áfa / db

Kültéri egység klímatisztítás
5.000 Ft + áfa / db

MONO szett esetében (1 db kültéri és 1 db beltéri egység)
13.000 Ft + áfa

Klíma vegyszeres tiszítása (2-3 évente ajánlott)

Beltéri egység mókuskerékig való szétszerelése, kültéri egység ventilátor átmosása, vegyszeres mosás, fertőtlenítés, szükség esetén nagynyomású mosó használatával, hűtőközeg méréssel, 30 - 60perc / szett

Beltéri egység klímatisztítás
15.000 Ft + áfa / db

Kültéri egység klímatisztítás
10.000 Ft + áfa / db

MONO szett esetében (1 db kültéri és 1 db beltéri egység)
25.000 Ft + áfa

Több darab esetén kedvezményt tudunk biztosítani!

Sok mindentől függ a légkondicionálók ára, ahhoz, hogy tudjuk, melyik klímát érdemes választani, jó, ha tudjuk, hogy miből tevődik össze az ára.

Légkondicionáló típusa

A légkondicionáló típusa nagyon fontos. Általában mindenki oldalfali split klímákat szokott vásárolni, azonban ezen kívül van még más is. Ott a kazettás, a parapet/álmennyezeti, a légcsatornázható és a konzol. Az oldalfali általában a legolcsóbb, ott akár százezer forint alatt is találhatunk terméket, a legdrágább a légcsatornázható.

A lakás mérete

A lakás mérete döntően befolyásolja a klímának az árát, hiszen egy kisebb méretű lakásba egy kis teljesítményű készülék bőven elegendő, azonban, ha nagy, családiházról szó akkor feltétlenül szükség van egy nagy teljesítményű készülékre, vagy akár multi klímára is a hatékonyság érdekében.

Alap és extra funkciók

Az alap funkciók minden készülékben benne vannak, azonban a mai modern készülékekben rengeteg extra funkció van. A wifi vezérlés, az öntisztítás, a különböző szűrők, az éjszakai mód, és még számtalan olyan dolog van, amellyel ugyan könnyebbé tehetjük az életünket, de jócskán meg is kérik ezekért a funkciókért a pénzt.

Energia besorolás

Manapság már vannak olyan készülékek, amelyek akár A+++ besorolást is kapnak. Sok esetben a nagyon keveset fogyasztó készülékeknek a termék ára magasabb, mint a többet fogyasztóké. Azonban idővel ez a befektetés megéri, hiszen egy klímát akár több, mint tíz évig is tudunk használni, így azt a többlet költséget megtudjuk spórolni a későbbiekben.

Klíma telepítés Budapest és környékén INGYENES kiszállással és felméréssel!

Szentendre, Pilisszentlászló, Budakalász, Pomáz, Csobánka, Szigetmonostor, Leányfalu, Pócsmegyer, Tahitótfalu, Tahitótfalu, Dunabogdány, Kisoroszi, Visegrád, Visegrád, Dömös, Pilismarót, Érd, Sóskút, Pusztazámor, Budaörs, Törökbálint, Diósd, Biatorbágy, Herceghalom, Bicske, Óbarok, Csabdi, Mány, Szár, Újbarok, Szárliget, Páty, Zsámbék, Tök, Perbál, Pilisjászfalu , Piliscsaba , Solymár, Pilisszentiván, Pilisvörösvár, Tinnye, Telki, Remeteszőlős, Etyek, Budakeszi, Budajenő, Nagykovácsi, Pilisszántó, Üröm, Pilisborosjenő, Pilisszentkereszt, Pilisszentkereszt, Gödöllő, Szada, Veresegyház, Erdőkertes, Valkó, Vácszentlászló, Zsámbok, Isaszeg, Dány, Pécel, Dunakeszi, Göd, Sződliget, Sződ, Csörög, Csömör, Nagytarcsa, Kistarcsa, Kerepes, Kerepes, Mogyoród, Fót, Csomád, Őrbottyán, Vácrátót, Váchartyán, Kisnémedi, Püspökszilágy, Vácduka, Aszód, Kartal, Verseg, Kálló, Erdőkürt, Erdőtarcsa, Iklad, Domony, Galgamácsa, Vácegres, Váckisújfalu, Bag, Hévízgyörk, Galgahévíz, Tura, Monor, Péteri, Vasad, Csévharaszt, Monorierdő, Pánd, Káva, Bénye, Gomba, Vecsés, Üllő, Gyömrő, Ecser, Maglód, Mende, Sülysáp, Sülysáp, Kóka, Úri, Tápiószecső, Tóalmás, Tápióság, Szentmártonkáta, Szentlőrinckáta, Ráckeve, Lórév, Szigetszentmiklós, Halásztelek, Szigethalom, Tököl, Szigetcsép, Szigetszentmárton, Szigetújfalu, Szigetbecse, Makád, Dunaharaszti, Taksony, Dunavarsány, Délegyháza, Áporka, Majosháza, Kiskunlacháza, Dömsöd, Apaj, Bugyi, Alsónémedi, Gyál, Felsőpakony, Ócsa, Inárcs, Kakucs, Újhartyán, Dabas, Dabas, Tatárszentgyörgy, Hernád, Örkény, Pusztavacs, Táborfalva, Dunaújváros, Dunaújváros, Nagyvenyim, Mezőfalva, Daruszentmiklós, Előszállás, Nagykarácsony, Baracs , Baracs, Kisapostag, Perkáta, Szabadegyháza, Sárosd, Hantos, Nagylók, Százhalombatta, Ercsi, Iváncsa, Beloiannisz, Besnyő, Adony, Kulcs, Rácalmás, Tárnok, Martonvásár, Tordas, Gyúró, Ráckeresztúr, Baracska, Kajászó, Vál, Kápolnásnyék, Pázmánd, Vereb, Velence , Gárdony, Gárdony, Gárdony, Pusztaszabolcs, Esztergom, Esztergom, Dorog, Kesztölc, Leányvár, Piliscsév, Csolnok, Dág, Sárisáp, Nagysáp, Bajna, Epöl, Máriahalom, Úny, Annavölgy, Tokod, Tokodaltáró, Bajót, Tát, Mogyorósbánya, Nyergesújfalu, Lábatlan, Süttő, Neszmély, Dunaalmás, Vác, Nőtincs, Ősagárd, Felsőpetény, Kosd, Rád, Penc, Csővár, Keszeg, Alsópetény, Nézsa, Legénd, Verőce, Kismaros, Szokolya, Kóspallag, Nagymaros, Zebegény, Szob, Márianosztra, Ipolydamásd, Letkés, Ipolytölgyes, Nagybörzsöny, Vámosmikola, Tésa, Perőcsény, Kemence, Bernecebaráti, Szendehely, Berkenye, Nógrád, Diósjenő, Borsosberény, Nagyoroszi, Drégelypalánk, Hont, Patak, Dejtár, Rétság, Tereske, Bánk, Romhány, Kétbodony, Kisecset, Szente, Szátok, Tolmács, Horpács, Pusztaberki, Érsekvadkert, Balassagyarmat, Ipolyszög, Patvarc, Ipolyvece, Őrhalom, Hugyag, Csitár, Iliny, Nógrádmarcal, Cserhátsurány, Herencsény, Csesztve, Galgagyörk, Püspökhatvan, Acsa, Nógrádsáp, Galgaguta, Bercel, Vanyarc, Nógrádkövesd, Szécsénke, Becske, Magyarnándor, Cserháthaláp, Debercsény, Terény, Szanda, Mohora, Szügy, Cegléd, Tápiószentmárton, Nyársapát, Csemő, Pilis, Nyáregyháza, Újlengyel, Albertirsa, Dánszentmiklós, Mikebuda, Ceglédbercel, Cegléd, Abony, Kőröstetétlen, Jászkarajenő, Törtel, Nagykőrös, Kocsér, Nagykáta, Tápióbicske, Farmos, Tápiószele, Tápiógyörgye, Újszilvás, Tápiószőlős, Tatabánya, Gyermely, Szomor, Vértessomló, Várgesztes, Tarján, Héreg, Vértestolna, Tardos, Tata, Baj, Vértesszőlős, Oroszlány, Környe, Kecskéd, Kömlőd, Dad, Bokod, Szákszend, Császár, Vérteskethely, Bakonysárkány, Aka, Kisbér, Kisbér, Ászár, Kerékteleki, Bársonyos, Bakonyszombathely, Bakonybánk, Réde, Ácsteszér, Csatka, Súr, Tata, Szomód, Dunaszentmiklós, Kocs, Naszály, Komárom, Komárom, Mocsa, Komárom, Almásfüzitő, Ács, Nagyigmánd, Bábolna, Tárkány, Bana, Tárkány, Csép, Ete, Kisigmánd, Csém, Budapest, I. kerület, II. kerület, III. kerület, IV. kerület, V. kerület, VI. kerület, VII. kerület, VIII. kerület, IX. kerület, X. kerület, XI. kerület, XII. kerület, XIII. kerület, XIV. kerület, XV. kerlet, XVI. kerület, XVII. kerület, XVIII. kerület, XIX. került, XX. kerlület, XXI. kerület, XXII. kerület.

Mikor keressen minket?

Mielőtt bármibe is belefogna, javasoljuk, hogy egyeztessen szakemberünkkel, mert minden beépítés, felújítás különböző. Személyes felmérést követően pontos árajánlatot tudunk adni akár a helyszínen is. Időpont egyeztetéshez kérjük hívja ügyfélszolgálatunkat.

Garanciát vállalunk

Cégünk sok éves tapasztalattal rendelkező szakemberekkel és kiváló minőségű termékekkel kívánja biztosítani a piacon elérhető legjobb szolgáltatást. Általánosságban 1 év beszerelési + gyártói garanciát vállalunk minden munkánkra!

Időpont egyeztetés

Ügyfélszolgálatunkat hívhatja munkanap 08:00 - 18:00 között a +36 (20) 611 8463 telefonszámon. Kérjük adja meg nevét, telefonszámát, címét és igényeit a leendő lakásával, vagy az elvégzendő munkával szemben. Online kapcsolatfelvételhez kérjük kattintson ide!

Azonnali hívás +36 (20) 611 8463